មហាវិទ្យាល័យពាណិជ្ជសាស្រ្ត និងទេសចរណ៍

             រាល់ធុរកិច្ចទាំងអស់មានដំណើរការនិងប្រតិបត្តិបានល្អដោយសារមានការគ្រប់គ្រងប្រកបដោយ គុណភាព  ប្រសិទ្ធិភាព​ ​  ប្រសិទ្ធិផល និងមាន នវានុវត្តន៍ជានិច្ចនិរន្តរ៍។​ ក្នុងសម័យ សាកលភាវូប នីយកម្ម ប្រទេសនីមួយៗតែងតែ ធ្វើសមាហរណកម្ម ខ្លួនទៅក្នុង សមាគមន៍ សហគមន៍ តំបន់ និងពិភព លោក ដោយឈរលើមូលដ្ឋាន អន្តរ-​និស្សរភាព លើ វិស័យ នយោបាយ   សេដ្ឋកិច្ច   វប្បធម៌   បច្ចេកវិទ្យា ដែលធ្វើឲ្យពិភពលោកកាន់តែ​បើកចំហរ ​គ្មាន​របាំង​នៃ​ទំនាក់​ទំនង និងមាន​សេរីភាវូបនីយកម្មសេដ្ឋកិច្ច យ៉ាងទូលំទូលាយទាំងនេះក៍នាំមកជានូវ​កាលា​នុវត្ត​ភាព​ ក៍ដូចជាការប្រឈម និងការប្រកួតប្រជែង កាន់​តែ​ស្រួចស្រាវចំពោះកំលាំងពលកម្មជំនាញការស្វែង រកប្រាក់ចំណូលរបស់វិស័យឯកជន​ និងការទទួលខុសត្រូវ​ក្នុងអភិវឌ្ឍនភាព​ខាងសេដ្ឋកិច្ច​របស់វិស័យ​សាធារណៈ។​ ដើម្បីឆ្លើយតបទៅ​នឹង​ការផ្លាស់ប្តូររបត់សង្គម ជាសាកលយ៉ាង​ឆាប់រហ័សនេះ  សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញ អន្តរជាតិ ទាំងមួល ក៍ដូចជាមហាវិទ្យាល័យ ពាណិជ្ជ​សាស្រ្ត និងទេសចរណ៍បាន និងកំពុង អភិវឌ្ឍ កម្មវិធីសិក្សាយ៉ាងសស្រាក់សស្រាំ​សម្រាប់ថ្នាក់ បរិញ្ញា​បត្រ​ជាន់ខ្ពស់  បរិញ្ញាបត្រ  បរិញ្ញាបត្ររង  និងថ្នាក់បណ្តុះបណ្តាល​វិជ្ជាជីវៈ​ដែលមាន​ជំនាញសិក្សា ដូចជា  គ្រប់គ្រង  គណនេយ្យ  ទីផ្សារ  និងគ្រប់គ្រងសណ្ឋាគារ និងទេសចរណ៍។​ ក្រោយពីបានបញ្ចប់ការ សិក្សានៅមហាវិទ្យាល័យ ពាណិជ្ជកម្ម  និងទេសចរណ៍   និស្សិតអាចធ្វើ ការងារនៅតាមក្រុមហ៊ុនឯកជន  ស្ថាប័នរដ្ឋ  ឬអាចចាប់ផ្តើម​អាជីវកម្មដោយខ្លួនឯង​នៅលើវិស័យ​មួយចំនួន​ដូចជាជំនាញគណនេយ្យនិងសវនកម្ម បេឡាករ ជំនាញទីផ្សារ   គ្រប់គ្រង​ធនធាន​មនុស្ស  គ្រប់គ្រងការដឹកជញ្ជូនចេញ  និងចូល   ជំនាញការិយាល័យជួរមុខ    គេហកិច្ច   ផលិត​កម្ម​ចំណីអាហារ  គ្រប់ភោជនីយដ្ឋាន។​ បេសកកម្ម  មហាវិទ្យាល័យពាណិជ្ជសាស្រ្ត  និង​ទេចរណ៍មានបេសកកម្ម​ដ៍សំខាន់ក្នុងការផ្តល់​នូវចំណេះដឹង ជំនាញវិសេសឯក   និងគុណវឌ្ឍិ​វិជ្ជាជីវៈ​ប្រកបដោយចរិយាសម្បត្តិ   គុណធម៌   និងសីលធម៌​ខ្ពស់សម្រាប់​ការគ្រប់គ្រង​កិច្ចការ​ធុរកិច្ច​ប្រកបដោយជោគជ័យនៅក្នុងគ្រប់ស្ថានភាពសង្គមនាពេលអនាគត។

៣.១.២ បរិញ្ញាបត្ររង

             សិស្សវិទ្យាល័យដែលបានប្រឡងបញ្ចប់មធ្យមសិក្សាកម្រិត២ មានសិទ្ធិចូលសិក្សាថ្នាក់ បរិញ្ញាបត្ររងរយៈ ២ឆ្នាំ នៅសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ លើជំនាញបណ្តុះបណ្តាល ស្របតាមនិយាមគរុកោសល្យ និងទីផ្សារការងារបច្ចុប្បន្ន។

  • Hotel (Front Office)

Core Course

YEAR I – SEMESTER I

No

Code

Credit

Subject title

Competencies

1

HATA1

3(2-1)

Cross Culture and work environment

Work effectively with colleagues and customers

Work in a socially diverse environment

2

HATA2

3(2-1)

Health and Safety Procedures

Implement occupational health and safety procedures

Perform basic First Aid procedures

3

HATA3

3(2-1)

Introduction to Hospitality

Maintain hospitality industry knowledge

Promote hospitality products and services

Develop and update local knowledge

4

HATA4

3(2-1)

English for Hospitality I

Communicate effectively on the telephone

Speak English at a basic operational level

5

HATA5

3(2-1)

Basic Information Communication Technology for Hospitality

Perform basic clerical procedures

Use common business tools and technology

Access and retrieve computer-based data

Total

15

5 Subjects

12 Competencies

Elective Course

YEAR I – SEMESTER II

No

Code

Credit

Subject title

Competencies

1

HATA6

4(3-1)

Bell service

Provide Bell Boy  /  Porter services

Provide a lost and found facility

Escort, carry and store valuable items

2

HATA7

4(2-2)

Telephone operation

Operate a (PABX) switchboard

Receive and place in-coming phone calls

Facilitate out-going phone calls

Provide information about in-house services

Provide international (IDD) service information

3

HATA8

4(3-1)

Reception operation

Provide accommodation services

Receive and process reservations

Maintain a paper-based filing and retrieval system

Process transactions for purchase of goods or services

4

HATA9

3(2-1)

Guest Accounting

Process a financial transaction for services rendered

Maintain guests' financial records

Prepare routine financial statements

Total

15

5 Subjects

15 Competencies

               

Elective Course

YEAR II – SEMESTER I

No

Code

Credit

Subject title

Competencies

1

HATA10

3(2-1)

Staff monitoring and development

Monitor and manage workplace relations and diversity

Roster staff

Monitor routine workplace operations

Coach others in job skills

Manage intoxicated persons

2

HATA11

3(2-1)

Night Audit and Financial Record

Conduct a night audit

Maintain financial standards and records

3

HATA12

3(1-2)

CRS

Operate a computerized reservation system

4

HATA13

3(2-1)

Complaints and conflict Resolution

Gen 7 (Front) & Gen 5 (Hus) Gen 9 (FB)

5

HATA14

3(2-1)

Managing Guest Experience

Manage quality customer/guest services

Provide for the safety of VIPs

Receive and resolve customer complaints

Total

15

5 Subjects

12 Competencies

Elective Course

YEAR II – SEMESTER II

No

Code

Credit

Subject title

Competencies

1

HATA15

6(4-2)

Human Resource Management for Hospitality Industry

Monitor and manage workplace relations and diversity

Manage the effective use of human resources

Recruit and select staff

Monitor staff performance standards

Conduct a staff performance assessment process

Prepare and deliver training sessions

Conduct training for a small group

Monitor and evaluate the effectiveness of training outcomes

Plan, manage and conduct meetings

Plan and conduct an evacuation of premises

Plan and establish systems and procedures

2

HATA16

3(3-0)

Legal Business Environment

Manage legal requirements for business compliance

Establish and maintain a business relationship

3

HATA17

3(3-0)

Budgets Management

Prepare and monitor operational budgets

Manage financial performance within a budget

4

HATA18

3(3-0)

Advanced English of Hospitality

Read and write English at an advanced level

Total

15

4 Subjects

  1. ompetencies
  • Hotel (Housekeeping)

Core Course

YEAR I – SEMESTER I

No

Code

Credit

Subject title

Competencies

1

HATA1

3(2-1)

Cross Culture and work environment

Work effectively with colleagues and customers

Work in a socially diverse environment

2

HATA2

3(2-1)

Health and Safety Procedures

Implement occupational health and safety procedures

Perform basic First Aid procedures

3

HATA3

3(2-1)

Introduction to Hospitality

Maintain hospitality industry knowledge

Promote hospitality products and services

Develop and update local knowledge

4

HATA4

3(2-1)

English for Hospitality I

Communicate effectively on the telephone

Speak English at a basic operational level

5

HATA5

3(2-1)

Basic Information Communication Technology for Hospitality

Perform basic clerical procedures

Use common business tools and technology

Access and retrieve computer-based data

Total

15

5 Subjects

12 Competencies

Elective Course

YEAR I – SEMESTER II

No

Code

Credit

Subject title

Competencies

1

HATA19

3(1-2)

Public Area Service

Provide housekeeping services to guests

Clean public areas, facilities and equipment

Provide a lost and found facility

Clean and maintain industrial work area and equipment

2

HATA20

3(1-2)

Room Attendance Service

Provide housekeeping services to guests

Clean and prepare rooms for in-coming guests

Provide a lost and found facility

3

HATA21

3(1-2)

Laundry Service

Maintain and operate an industrial laundry facility

Clean and maintain industrial work area and equipment

Launder linen and guests' clothes

Provide a lost and found facility

4

HATA22

3(2-1)

Managing Guest Experience

Manage quality customer/guest services

Provide for the safety of VIPs

Receive and resolve customer complaints

 

5

HATA23

3(2-1)

Purchasing and Stock Controlling

Manage financial performance within a budget

Manage physical assets and infrastructure

Manage stock purchases and inventories

Total

15

5 Subjects

17 Competencies

Elective Course

YEAR II – SEMESTER I

No

Code

Credit

Subject title

Competencies

1

HATA14

3(2-1)

Managing Guest Experience

Manage quality customer/guest services

Provide for the safety of VIPs

Receive and resolve customer complaints

2

HATA28

3(3-0)

Legal Business Environment

Manage legal requirements for business compliance

Establish and maintain a business relationship

3

HATA30

3(3-0)

English of Hostility II

Read and write English at an advanced level

4

HATA10

3(2-1)

Staff monitoring and development

Monitor and manage workplace relations and diversity

Roster staff

Monitor routine workplace operations

Coach others in job skills

Manage intoxicated persons

5

HATA13

3(2-1)

Complaints and conflict Resolution

Gen 7 (Front) & Gen 5 (Hus) Gen 9 (FB)

Total

15

5 Subjects

12 Competencies

Elective Course

YEAR II – SEMESTER II

No

Code

Credit

Subject title

Competencies

1

HATA26

6(4-2)

Human Resource Management for Hospitality Industry

Monitor and manage workplace relations and diversity

Manage the effective use of human resources

Recruit and select staff

Monitor staff performance standards

Conduct a staff performance assessment process

Prepare and deliver training sessions

Conduct training for a small group

Monitor and evaluate the effectiveness of training outcomes

Plan, manage and conduct meetings

Plan and conduct an evacuation of premises

Plan and establish systems and procedures

2

HATA29

3(3-0)

Budgets Management

Prepare and monitor operational budgets

Manage stock purchases and inventories

3

HATA18

3(3-0)

Advanced English of Hospitality

Read and write English at an advanced level

 

 

 

4

HATA9

3(2-1)

Guest Accounting

Process a financial transaction for services rendered

Maintain guests' financial records

Prepare routine financial statements

Total

15

4 Subjects

16 Competencies

               

 ៣.១.៣ បរិញ្ញាបត្រ      

             បច្ចុប្បន្ន សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ កំពុងផ្តល់នូវការបណ្តុះបណ្តាលនិស្សិត លើជំនាញទាំង ៩ នៃមហាវិទ្យាល័យធំៗទាំង ៤ មុនពេលនឹងបង្កើតជាមហាវិទ្យាល័យផ្សេងបន្ថែម ទៀត។ មហាវិទ្យាល័យទាំង ៤ មានដូចខាងក្រោម៖

​​             ៣.១.៣.១ ជំនាញគណនេយ្យ

             ជំនាញគណនេយ្យបណ្តុះបណ្តាល និស្សិតឲ្យមានចំណេះដឹង និងជំនាញ រៀបចំបញ្ជី ចំណូលចំណាយ  គ្រប់គ្រង ចលនាសាច់ ប្រាក់​របស់​អង្គភាពមួយ គ្រប់គ្រងទ្រព្យសម្បត្តិរូបវ័ន្ត  អរូបវ័ន្ត  ការវិភាគថ្លៃដើមផលិតកម្ម។​ល។​  និស្សិត អាច​យកចំណេះដឹងនិងជំនាញ​ទាំងនេះទៅបម្រើ ការងារក្នុងវិស័យ គណនេយ្យឯកជន និងសាធារណៈ ឬ បម្រើកិច្ចការ អាជីវកម្មផ្ទាល់ខ្លួន។​កម្មវិធីសិក្សាថ្មីនេះក៍អនុលោមតាមបទ​ដ្ឋាន​អន្តរជាតិដែលផ្តួចផ្តើម និងបង្កើតដោយវិទ្យាស្ថានគណនេយ្យករជំនាញ  និងសវនករកម្ពុជា​នៃ​ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច  និងហិរញ្ញវត្ថុ ដែលហៅកាត់ថា  វគសក  ឬ  KICPAA។​កម្មវិធីសិក្សានេះក៍រៀប​ចំនិស្សិត​ឲ្យ​មានលក្ខណៈសម្បត្តិ គ្រប់- គ្រាន់ដែលអាចបន្តការសិក្សានៅ​ថ្នាក់ក្រោយឧត្តមសិក្សា​ក្នុងជំនាញដទៃទៀត ដូចជា ជំនាញគណនេយ្យ និងសវនកម្ម  ជំនាញគ្រប់គ្រងធុរកិច្ច   ជំនាញ​ធនាគារ និងហិរញ្ញវត្ថុជាដើម  មិនតែប៉ុន្មោះ  និស្សិតអាច​បន្តការសិក្សាយកជំនាញវិជ្ជាជីវៈ​មួយ​ចំនួនដោយងាយស្រួល  ដូចជា៖

             ដើម្បីទទួលបានបរិញ្ញបត្រគណនេយ្យ  និស្សិតគ្រប់រូបត្រូវបំពេញការសិក្សាដោយជោគជ័យ នូវ មុខវិជ្ជាខាងក្រោម  និងធ្វើកិច្ចការសម្រាប់មុខវិជ្ជានីមួយៗដែលមហាវិទ្យាល័យកំណតជូន៖

Accounting Program

 

No.

Y -S

Code

Course Title

Credit

 
 

1

1-1

FOY101

Philosophy

3

 

2

CSE101

Computer Literacy

3

 

3

ENG111

English for Finance & Accounting I

3

 

4

ECO101

History of Economic Thoughts

3

 

5

MGT101

Introduction to Business

3

 

6

1-2

PAD102

Public Administration

3

 

7

FOY102

Math for Business

3

 

8

ENG116

English for Finance & Accounting II

3

 

9

ACC101

Principles of Accounting

3

 

10

MGT102

Principles of Management

3

 

11

2-1

ENG211

English for Finance & Accounting III

3

 

12

ECO201

Economics

3

 

13

MGT201

Management Science

3

 

14

MKT201

Principles of Marketing

3

 

15

LLB204

Business Law

3

 

16

ACC201

Financial Accounting

3

 

17

2-2

ECO202

Microeconomics

3

 

18

ACC202

Intermediate Accounting I

3

 

19

FNB202

Money and Banking

3

 

20

MGT203

Business Statistics

3

 

21

FNB203

Taxation

3

 

22

ENG414

Business Communications

3

 

23

3-1

ACC301

Intermediate Accounting II

3

 

24

MGT301

Operations Management

3

 

25

MGT302

International Business

3

 

26

ACC302

Managerial Accounting I

3

 

27

FNB301

Financial Management

3

 

28

ACC303

Accounting Practice

3

 

29

3-2

FNB302

Corporate Finance

3

 

30

ACC304

Managerial Accounting II

3

 

31

REM301

Research Methodology

3

 

32

ACC305

Accounting for Bank

3

 

33

ACC306

Advanced Accounting I

3

 

34

MGT305

Project Management

3

 

35

4-1

ACC401

Advanced Accounting II

3

 

36

ACC402

Accounting for non-profit

3

 

37

ACC403

International Financial Report Standards

3

 

38

ACC404

Quick Book Pro.

3

 

39

4-2

ACC405

International Accounting

3

 

40

ACC406

Financial Statement Analysis

3

 

41

ACC407

Auditing

3

 

42

ACC408

International Financial Report Standards

3

 

43

ACC409

Research Paper*

 

 

 

​​             ៣.១.៣.២ ជំនាញគ្រប់គ្រង

             ជំនាញគ្រប់គ្រងបណ្តុះបណ្តាលនិស្សិតឲ្យមានចំណេះដឹង និងជំនាញការគ្រប់គ្រងធនធានមនុស្ស  គ្រប់គ្រប់ការិយាល័យ  គ្រប់គ្រងសន្និធិរបស់ក្រុមហ៊ុន  គ្រប់គ្រងគុណភាពទំនិញ  និងសេវាកម្ម  គ្រប់គ្រង ហិរញ្ញវត្ថុ   គ្រប់គ្រងការវិនិយោគ  គ្រប់គ្រងយុទ្ធសាស្រ្ត។​ល។​

Management Program

 

No.

Y -S

Code

Course Title

Credit

 
 

1

1-1

FOY101

Philosophy

3

 

2

CSE101

Computer Literacy

3

 

3

ENG113

English for Business I

3

 

4

ECO101

History of Economic Thoughts

3

 

5

MGT101

Introduction to Business

3

 

6

1-2

PAD102

Public Administration

3

 

7

FOY102

Math for Business

3

 

8

ENG118

English for Business II

3

 

9

ACC101

Principles of Accounting

3

 

10

MGT102

Principles of Mgt.

3

 

11

2-1

ENG213

English for Business III

3

 

12

ECO201

Economics

3

 

13

MGT201

Management Science

3

 

14

MKT201

Principles of Marketing

3

 

15

LLB204

Business Law

3

 

16

ACC201

Financial Accounting

3

 

17

2-2

ECO202

Microeconomics

3

 

18

MGT202

Organizational Behavior

3

 

19

FNB202

Money and Banking

3

 

20

MGT203

Business Statistics

3

 

21

FNB203

Taxation

3

 

22

ENG414

Business Communications

3

 

23

3-1

MKT301

Marketing Management

3

 

24

MGT301

Operations Management

3

 

25

MGT302

International Business

3

 

26

MGT303

Office Management

3

 

27

FNB301

Financial Management

3

 

28

MGT304

Human Resource Mgt.

3

 

29

3-2

FNB302

Corporate Finance

3

 

30

MGT305

Entrepreneurship

3

 

31

REM301

Research Methodology

3

 

32

MGT306

Total Quality Mgt.

3

 

33

MGT307

Cross Culture Mgt

3

 

34

MGT308

Project Management

3

 

35

4-1

MKT401

Business Forecasting

3

 

36

MGT401

International Management

3

 

37

MGT402

Management of Technology

3

 

38

MGT403

Strategic Management

3

 

39

4-2

MGT404

Investment Management

3

 

40

MGT405

Managing Org. Change

3

 

41

MGT406

Leadership

3

 

42

MGT407

Labor Relations

3

 

43

MGT408

Research Paper*

6

 

​​             ៣.១.៣.៣ ជំនាញគ្រប់គ្រងសណ្ឋាគារ  និងទេសចរណ៍

             ជំនាញគ្រប់គ្រងសណ្ឋាគារ និងទេសចរណ៍បណ្តុះបណ្តាលនិស្សិតឲ្យមានចំណេះដឹង និងជំនាញ​ ការិយាល័យជួរមុខ  គេហកិច្ច   និងសេវាកម្មផលិតចំណីអាហារ។ បច្ចុប្បន្ន PPIU បានរៀបចំ កម្មវិធីសិក្សាអនុលោមតាម ស្តង់ដាសមត្ថភាពអ្នកជំនាញទេសចរណ៍កម្ពុជា ផ្នែកសេវាកម្ម សណ្ឋាគារ (Cambodian Competency Standards for Tourism Professionals – CCSTP, Hotel Service) របស់គណៈកម្មាធិការជាតិអ្នកជំនាញទេសចរណ៍ នៃក្រសួងទេសចរណ៍ និងអនុលោម តាម ASEAN Mutual Recognition Arrangement (MRA) on Tourism Professionals ។​ និស្សិត​មានឱកាសធ្វើការងារ ដូចជាអ្នកចាត់ការ ឬអ្នកគ្រប់គ្រងការិយាល័យជួរមុខ  អ្នកគ្រប់គ្រងផ្នែក គេហកិច្ច  មេចុងភៅគ្រប់គ្រងលើការចម្អិនអាហារ  អ្នកចាត់ការកន្លែងលក់អាហារ  និងភេសជ្ជៈ។

Hotel and Tourism Management

 

No.

Y -S

Code

Course Title

Credit

 
 

1

1-1

FOY101

Philosophy

3

 

2

CSE101

Computer Literacy

3

 

3

ENG112

English for Tourism I

3

 

4

HAT101

Introduction to Tourism and Hospitality

3

 

5

MGT101

Introduction to Business

3

 

6

1-2

PAD102

Public Administration

3

 

7

HAT102

Tourism Culture & Geography

3

 

8

ENG117

English for Tourism II

3

 

9

ACC101

Principles of Accounting

3

 

10

MGT102

Principles of Mgt.

3

 

11

2-1

ENG212

English for Tourism III

3

 

12

ECO201

Economics

3

 

13

MGT201

Management Science

3

 

14

MKT201

Principles of Marketing (Tourism)

3

 

15

HAT201

Ecotourism

3

 

16

ACC201

Financial Accounting

3

 

17

2-2

HAT202

Tourism Impacts

3

 

18

MGT202

Organizational Behavior

3

 

19

HAT203

Restaurant Management

3

 

20

MGT203

Business Statistics

3

 

21

HAT204

Tourism Law

3

 

22

ENG414

Business Communications

3

 

23

3-1

HAT301

Tourism Safety and Security

3

 

24

MGT301

Operations Management

3

 

25

HAT302

Tourist Guide

3

 

26

HAT303

Front Office Management

3

 

27

FNB301

Financial Management

3

 

28

MGT303

Human Resource Mgt.

3

 

29

3-2

ACC305

Corporate Finance

3

 

30

MGT301

Entrepreneurship

3

 

31

REM301

Research Methodology

3

 

32

HAT304

Sustainable Tourism Development

3

 

33

HAT305

Travel Agency Management

3

 

34

MGT308

Project Management

3

 

35

4-1

MKT401

Business Forecasting

3

 

36

MGT401

International Management

3

 

37

HAT401

Community Tourism Development

3

 

38

MGT403

Strategic Mgt. (in Tourism)

3

 

39

4-2

HAT402

Toursim Events Management

3

 

40

HAT403

Tourism Planning and Policy

3

 

41

HAT404

Food & Beverage Management

3

 

42

HAT405

Hotel Management

3

 

43

HAT406

Research Paper*

 

 

​​             ៣.១.៣.៤ ជំនាញទីផ្សារ

Marketing Program

 

No.

Y -S

Code

Course Title

Credit

 
 

1

1-1

FOY101

Philosophy

3

 

2

CSE101

Computer Literacy

3

 

3

ENG113

English for Business I

3

 

4

ECO101

History of Economic Thoughts

3

 

5

MGT101

Introduction to Business

3

 

6

1-2

PAD102

Public Administration

3

 

7

FOY102

Math for Business

3

 

8

ENG118

English for Business II

3

 

9

ACC101

Principles of Accounting

3

 

10

MGT102

Principles of Mgt.

3

 

11

2-1

ENG213

English for Business III

3

 

12

ECO201

Economics

3

 

13

MGT201

Management Science

3

 

14

MKT201

Principles of Marketing

3

 

15

LLB204

Business Law

3

 

16

ACC201

Financial Accounting

3

 

17

2-2

ECO202

Microeconomics

3

 

18

MGT202

Organizational Behavior

3

 

19

FNB202

Money and Banking

3

 

20

MGT203

Business Statistics

3

 

21

ENG413

Public Relation

3

 

22

ENG414

Business Communications

3

 

23

3-1

MKT301

Marketing Management

3

 

24

MGT301

Operations Management

3

 

25

MGT302

International Business

3

 

26

MKT302

Consumer Behavior

3

 

27

FNB301

Financial Management

3

 

28

MGT304

Human Resource Mgt.

3

 

29

3-2

ACC305

Corporate Finance

3

 

30

MGT305

Entrepreneurship

3

 

31

REM301

Research Methodology

3

 

32

MKT303

Global Marketing

3

 

33

MKT304

Sales Management

3

 

34

MGT308

Project Management

3

 

35

4-1

MKT401

Business Forecasting

3

 

36

MGT401

International Management

3

 

37

MKT402

Marketing Strategy

3

 

38

MKT403

Supply Chain Management

3

 

39

4-2

MKT404

New Product Design and Development

3

 

40

MKT405

Integrated Marketing Communications

3

 

41

MKT406

Negotiation

3

 

42

MKT407

Pricing Strategy

3

 

43

MKT409

Research Paper*

 

 

​​             ៣.១.៣.៥​ សិក្សាជំនាញពីរក្នុងមហាវិទ្យាល័យពាណិជ្ជសាស្ត្រ និងទេសចរណ៍

             ករណីនិស្សិតមានបំណងសិក្សាយកជំនាញពីរក្នុងពេលតែមួយ ឬក្នុងពេលខុសគ្នា   និស្សិត​ត្រូវ​រៀន​ បន្ថែមមុខវិជ្ជាជំនាញមួយទៀត  ឬ​ បន្ថែម Credit  ដូចខាងក្រោម៖

No.

Y-S

Accounting to Management

No.

Y-S

Accounting to Tourism

 
 

1

2-1

1-English for Business III

1

1-1

1-English for Tourism I

 

2

2-Organizational Behavior

2

2-Intro to Tour & Hospitality

 

3

3-1

3-Marketing Management

3

1-2

3-Tourism Culture & Geography

 

4

4-Office Management

4

4-English for Tourism II

 

5

5-Human Resource Mgt.

5

2-1

5-English for Tourism III

 

6

3-2

6-Entrepreneurship

6

6-Ecotourism

 

7

7-Total Quality Mgt.

7

2-2

7-Tourism Impacts

 

8

8-Cross Culture Mgt

8

8-Restaurant Management

 

9

4-1

9-Business Forecasting

9

9-Tourism Law

 

10

10-International Management

10

3-1

10-Tourism Safety and Security

 

11

11-Management of Technology

11

11-Tourist Guide

 

12

12-Strategic Management

12

12-Front Office Management

 

13

4-2

13-Investment Management

13

13-Human Resource Mgt.

 

14

14-Managing Org. Change

14

3-2

14-Entrepreneurship

 

15

15-Leadership

15

15-Sustainable Tourism Develop

 

16

16-Labor Relations

16

16-Travel Agency Management

 

17

Research Paper*

17

4-1

17-Business Forecasting

 
     

18

18-International Management

 
     

19

19-Hotel Operations

 
     

20

20-Strategic Mgt. (in Tourism)

 
     

21

4-2

21-Toursim Events Management

 
     

22

22-Tourism Planning and Policy

 
     

23

23-Food & Beverage Mgt.

 
     

24

24-Hotel Management

 
     

25

Research Paper*

 

 

No.

Y-S

Accounting to Marketing

No.

Y-S

Management to Accounting

 
 

1

1-1

1-English for Business I

1

2-1

1-English for Finance & Accounting III

 

2

1-2

2-English for Business II

2

2-2

2-Intermediate Accounting I

 

3

2-1

3-English for Business III

3

3-1

3-Intermediate Accounting II

 

4

2-2

4-Organizational Behavior

4

4-Managerial Accounting I

 

5

5-Public Relation

5

5-Accounting Practice

 

6

3-1

6-Marketing Management

6

3-2

6-Managerial Accounting II

 

7

7-Consumer Behavior

7

7-Accounting for Bank

 

8

8-Human Resource Mgt.

8

8-Advanced Accounting I

 

9

3-2

9-Entrepreneurship

9

4-1

9-Advanced Accounting II

 

10

10-Global Marketing

10

10-Accounting for non-profit

 

11

11-Sales Management

11

11-IFRSs I

 

12

4-1

12-Business Forecasting

12

12-Quick Book Program

 

13

13-International Management

13

4-2

13-International Accounting

 

14

14-Marketing Strategy

14

14-Financial Statement Analysis

 

15

15-Supply Chain Management

15

15-Auditing

 

16

4-2

16-New Product Design and Devel.

16

16-IFRSs II

 

17

17-Integrated MKT Communications

17

Research Paper*

 

18

18-Negotiation

       

19

19-Pricing Strategy

       

20

Research Paper*

       

 

No.

Y-S

Management to Tourism

No.

Y-S

Management to Marketing

 
 

1

1-1

1-English for Tourism I

1

2-2

1-Public Relation

 

2

2-Intro. to Tour and Hospitality

2

3-1

2-Consumer Behavior

 

3

1-2

3-Tourism Culture & Geography

3

3-2

3-Global Marketing

 

4

4-English for Tourism II

4

4-Sales Management

 

5

2-1

5-English for Tourism III

5

4-1

5-Marketing Strategy

 

6

6-Ecotourism

6

6-Supply Chain Management

 

7

2-2

7-Tourism Impacts

7

4-2

7-New Product Design and Devel.

 

8

8-Restaurant Management

8

8-Integrated MKT Communications

 

9

9-Tourism Law

9

9-Negotiation

 

10

3-1

10-Tourism Safety and Security

10

10-Pricing Strategy

 

11

11-Tourist Guide

11

Research Paper*

 

12

12-Front Office Management

       

13

3-2

13-Sustainable Tourism Development

       

14

14-Travel Agency Management

       

15

15-Project Management

       

16

4-1

16-Business Forecasting

       

17

17-International Management

       

18

18-Hotel Operations

       

19

4-2

19-Toursim Events Management

       

20

20-Tourism Planning and Policy

       

21

21-Food & Beverage Management

       

22

22-Hotel Management

       

23

Research Paper*

       

 

No.

Y-S

Tourism to Accounting

No.

Y-S

Tourism to Management

 
 

1

1-1

1-English for Finance & Accounting I

1

1-1

1-English for Business I

 

2

2-History of Economic Thoughts

2

2-History of Economic Thoughts

 

3

1-2

3-Math for Business

3

1-2

3-Math for Business

 

4

4-English for Finance & Accounting II

4

4-English for Business II

 

5

2-1

5-English for Finance & Accounting III

5

2-1

5-English for Business III

 

6

6-Business Law

6

6-Business Law

 

7

2-2

7-Microeconomics

7

2-2

7-Microeconomics

 

8

8-Intermediate Accounting I

8

8-Money and Banking

 

9

9-Money and Banking

9

9-Taxation

 

10

10-Taxation

10

3-1

10-Marketing Management

 

11

3-1

11-Intermediate Accounting II

11

11-International Business

 

12

12-International Business

12

3-2

12-Total Quality Mgt.

 

13

13-Managerial Accounting I

13

13-Cross Culture Mgt

 

14

14-Accounting Practice

14

4-1

14-Management of Technology

 

15

3-2

15-Managerial Accounting II

15

4-2

15-Investment Management

 

16

16-Accounting for Bank

16

16-Managing Org. Change

 

17

17-Advanced Accounting I

17

17-Leadership

 

18

4-1

18-Advanced Accounting II

18

18-Labor Relations

 

19

19-Accounting for non-profit

19

Research Paper*

 

20

20-IFRSs I

       

21

21-Quick Book Pro.

       

22

4-2

22-International Accounting

       

23

23-Financial Statement Analysis

       

24

24-Auditing

       

25

25-IFRSs II

       

26

Research Paper*

       

No.

Y-S

Tourism to Marketing

 
 

1

1-1

1-English for Business I

 

2

2-History of Economic Thoughts

 

3

1-2

3-Math for Business

 

4

4-English for Business II

 

5

2-1

5-English for Business III

 

6

6-Business Law

 

7

2-2

7-Microeconomics

 

8

8-Money and Banking

 

9

9-Public Relation

 

10

3-1

10-Marketing Management

 

11

11-International Business

 

12

12-Consumer Behavior

 

13

3-2

13-Global Marketing

 

14

14-Sales Management

 

15

4-1

15-Marketing Strategy

 

16

16-Supply Chain Management

 

17

4-2

17-New Product Design and Devel.

 

18

18-Integrated MKT Communications

 

19

19-Negotiation

 

20

20-Pricing Strategy

 

21

Research Paper*

 

 

Facebook Page

កម្រងវិញ្ញាសា និងអត្រាកំណែ បាក់ឌុប 

សួស្តីនាក់ទាំងអស់គ្នា នេះគីជា Link សម្រាប់ Download  App និង Link Websit ដែលមានកម្រងវិញ្ញាសាត្រៀមប្រឡងបាក់ឌុបគ្រប់ឆ្នាំ និង គ្រប់កម្រិតទាំងថ្នាក់&n

បេក្ខជនជាប់អាហារូបករណ៍សិក្សានៅសាក

បេក្ខជនជាប់អាហារូបករណ៍សិក្សានៅសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) តាមរយៈការជ្រើសរើសរបស់ក្រសួងអប់រំ យុវជន និងកីឡា

ឆ្នាំសិក្សាថ្មី (២០២៣-២៤) នេះ និស្សិតអ

"សេចក្តីសង្ខេបពីលទ្ធផលស្រាវជ្រាវកា?

"សេចក្តីសង្ខេបពីលទ្ធផលស្រាវជ្រាវការសិក្សាស្ថានភាពនិ្សតក្រោយបញ្ចប់ការសិក្សាជំនាន់ ទី១៧​​​ ឆ្នាំ ២០២២"

 

Request for Quotations for

Request for Quotations for "Supply, Delivery, and Installation of Networking Device, Accessories, and Sound System" REF: MoEYS-HEIP-C1.3-NS-G-26 Open Bid on: 18-May-2023 at 10.00 AM

For detail of Request for Quotation:
https://drive.google.com/uc?export=download&id=1MHEst-gwURMPS1jhQhVUMgqq4hsAtC9x

សេចក្ដីជូន​ដំណឹងស្ដីពីការបើកបវេសន

សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) មានកិត្តិយសជម្រាបជូនសម្តេច  លោកជំទាវ  ឯកឩត្តម លោក  លោកស្រី មាតា បិតា

អាណាព្យាបាល សិស្សានុស

សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) បាន

សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) បានទទួលថវិកាចំនួនជាង ៤៥ ម៉ឺនដុល្លារ អាមេរិកពីក្រសួង អប់រំ យុវជន និង កីឡា  ក្រោមជំនួយរបស់ ធនាគ

សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) បាន

សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) បានទទួលថវិកាចំនួន​ជាង​ ៤៥​​ ម៉ឺនដុល្លារអាមេរិកពីក្រសួងអប់រំ​ យុវជន​ និងកីឡា​ ក្រោមជំនួយរបស

លោកស្រី ទេព កូលាប បន្តចូលរួមលើកទឹកច?

នាព្រឹកថ្ងៃទី ២៤ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២១ នេះ លោកស្រី ទេព កូលាប សាកលវិទ្យាធិការនៃសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) បានបន្តចូលរួមឧបត្ថ?

កាលបរិច្ឆេទផុតកំនត់នៃការដាក់ពាក្យ

សូមជូនដំណឹងដល់បេក្ខជនដែលបានប្រឡងជាប់ជាស្ថាពរទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា៖

កាលបរិច្ឆេទផុតកំនត់នៃការដាក់ពាក្យចូលរៀននិងបង្ហាញខ

សេចក្តីជូនដំណឹងអំពីលទ្ធផលប្រឡងអាហ

សេចក្តីជូនដំណឹងអំពី លទ្ធផលប្រឡងអាហារូបករណ៍សិក្សានៃឆ្នាំសិក្សា២០២០-២១ កម្រិតបរិញ្ញាបត្រជំនាន់ទី ១៩ សម័យប្រលង ថ្ងៃទី០៦ ខែកុម

លោកជំទាវទេព កូលាប បាននាំយកថវិកាផ្ទា

នារសៀលថ្ងៃទី ១០ ខែសីហា ឆ្នាំ២០២០ លោកជំទាវទេព កូលាប សាកលវិទ្យាធិការនៃសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) បាននាំយកថវិកាផ្ទាល់ខ្ល?

PPIU បន្តបង្រៀននិស្សិតតាមប្រព័ន្ធអនឡា?

ដើម្បីចូលរួមអនុវត្តសេចក្តីណែនាំរបស់ក្រសួងអប់រំ យុវជន និងកីឡា និងការទប់ស្កាត់ការឆ្លងមេរោគ Covid19 សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ

PPIU Student Association (PPIUSA)

Phnom Penh International University invites students to apply to take part in the PPIU Student Association (PPIUSA) as the president and executive members!

សេចក្តីជូនដំណឹង

សូមជម្រាបជូនដំណឹងដល់ប្អូនៗនិស្សិតទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា PPIU Dance Club ចាប់ទទួលពាក្យចុះឈ្មោះជាសមាជិកក្លឹបពី

ពេលនេះទៅ

CALL FOR APPLICATION ( DIES National Multiplication Trainings 2019-2020)

                                                                              CALL FOR APPLICATION

                                                             DIES National Multiplication Trainings 2019-2020

 

1. Background

Dialogue on Innovative Higher Educatio

កម្រងរូបថតអនុស្សាវរីយ៍និស្សិតជ័យល

សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ-PPIU បានរៀបចំថតរូបអនុស្សាវរីយ៍និស្សិតជ័យលាភីជាមួយគណៈគ្រប់គ្រងPPIU ក្រុមគ្រួសារនិងមិត្តភក្តិមុនថ

ពិធីស្វាគមន៍និស្សិតអាហារូបករណ៍ SHARE មក?

កាលពីរសៀលថ្ងៃទី០២ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៩ គណៈគ្រប់គ្រង បុគ្គលិកនៃសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) បានជួបសំណេះសំណាល និងណែនាំនិស្?

កម្មវិធីជួបជុំអតីតនិស្សិតPPIU Alumni 2018

សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ PPIU បានផ្តួចផ្តើមរៀបចំកម្មវិធីជួបជុំអតីតនិស្សិតគ្រប់ជំនាន់ និងគ្រប់កម្រិតសិក្សាទាំងអស់ដែលបា

PPIU និងសប្បុរសជនយកអំណោយចែកជូនប្រជាពល?

 

ក្រុមការងារសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ-PPIU និងសប្បុរសជន ដែលដឹកនាំផ្ទាល់ដោយលោកស្រី ទេព កូលាប សាកលវិទ្យាធិការនៃសាកលវិទ្យ

សេចក្តីជូនដំណឹង មហាវិទ្យាល័យនីតិសា?

មហាវិទ្យាល័យនីតិសាស្រ្ត និងសេដ្ឋកិច្ច(FLE) នៃ សាកលវិទ្យាល័យ ភ្នំពេញអន្តរជាតិ(PPIU)នឹងរៀបចំ សិក្ខាសាលាស្តីពី  “បទល្មើស ទោស និង វិធានក

“PPIU’S QUALITY ASSURANCE SYSTEM IS ALIGNED WITH THE REQUIREMENTS OF THE ASEAN QUALITY ASSURANCE FRAMEWORK’S (AQAF) CRITERIA”, according to the panel of SHARE’s assessors

As a commitment to quality, PPIU’s Vision clearly states that “PPIU is a University committed to local, regional (ASEAN) and international Standards.”

Thus, we are committed to standards set out by the Cambodia’s high authority on quality, the ACC (Accreditation Committee of Cambodia).

(For details of the ACC assessment report, please refer to attached file.) 

(see more

កម្មវិធីបោះជំរុំ និងផ្លាស់ប្តូរវប្?

Important Announcement!

  1. Do you want to make new friends?
  2. Do you want to experience new culture and knowledge?
  3. Do you want to travel abroad?

This announcement is for you!

What:           ASEAN Youth Camp and Cultural Exchange

Where:        Bansomdejchaopraya Rayabhat University (BSRU), Bangkok, Thailand

When:          22 February to 4 March, 2018

Who:        

សាកលវិទ្យាល័យស៊ីនហាន ទស្សនកិច្ច PPIU

លោកស្រី ទេព កូលាប សាកលវិទ្យាធិការនៃសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) និងសហការី ជួបពិភាក្សាការងារ ជាមួយ គណៈប្រតិភូនៃសាកលវិទ

PPIU និង ITC បានចុះអនុស្សរណៈព្រមព្រៀងគ្នា

សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) និងវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកម្ពុជា (ITC) បានចុះអនុស្សរណៈព្រមព្រៀងគ្នា​(MOA) ដើម្បីផ្លាស់ប្ដូរមុខវ

លទ្ធផលប្រឡងអាហារូបករណ៍

លទ្ធផលប្រឡងអាហារូបករណ៍ចូលសិក្សាថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ ជំនាន់ទី ១៦ នៃឆ្នាំសិក្សា ២០១៧​​ - ២០១៨ សម័យប្រឡង ថ្ងៃទី២២ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧​ ?

ពិធីស្វាគមន៍និស្សិតអាហារូបករណ៍ SHARE មក?

          កាលពីព្រឹកថ្ងៃទី០៩ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ គណៈគ្រប់គ្រង បុគ្គលិកនៃសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) បានជួបសំណេះសំណាល និងណែនាំ?

ពិធីបើកបណ្តុះបណ្តាលជាផ្លូវការជំនា

         នាព្រឹកថ្ងៃទី 15 ខែ កញ្ញា ឆ្នាំ 2017 នៅសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) បានរៀបចំសន្និសីទសារព័ត៌មាននៃការបើកបណ្តុះបណ្តាលជាផ្ល?

ពិធីបើកឱ្យដំណើរការជំនាញ"ទំនាក់ទំនង?

ពិធីបើកឱ្យដំណើរការជំនាញ"ទំនាក់ទំនងអន្តរជាតិ-International Relations(IR)" នៅសាលប្រជុំធំជាន់ទី៥ នៃសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) នាថ្ងៃទី១៥ ខែកញ

សិក្ខា​សាលា​និងពិធីបើកបណ្តុះបណ្តា

          នារសៀលថ្ងៃទី ០៧ ខែ កញ្ញា ឆ្នាំ២០១៧ នៅសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) បានរៀបចំសិក្ខា​សាលា​ និងពិធីបើកបណ្តុះបណ្ត?

សេចក្តីជូនដំណឹង

ក្នុងឱកាស ពិធីប្រគល់ប័ណ្ណសរសើរដល់និស្សិតឆ្នើុំម ជំនាន់ទី១១-១២-១៣-១៤ ឆ្នាំសិក្សា២០១៥-២០១៦ សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU)

​​ពិធីបើកដំណើរការមុខវិជ្ជាថ្មី “កា?

សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) មានកិត្តិយសនិងសេចក្ដីរីករាយ សូមជម្រាបជូនដំណឹងដល់សាធារណៈជន ប្អូនៗជាសិស្សដែលទើបប្រឡងបញ

ការណែនាំដ៏សំខាន់អំពី SHARE Scholarship Program

ការណែនាំដ៏សំខាន់! SHARE Scholarship Program!

សេចក្តីប្រកាសនេះគឺសម្រាប់អ្នក!

ថ្ងៃសៅរ៍ ទី22 ខែកក្កដា ឆ្នាំ 2017  វេលាម៉ោង 3 រសៀល

ទីកន្លែង: សាលាសន្?

គណៈប្រតិភូនៃ Sakura International Academy ប្រទេសជប៉ុន អញ្ជើ?

កាលពីថ្ងៃពុធទី 15 ខែមិថុនា ឆ្នាំ 2017 នៅសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU), លោកស្រីទេពកុលាប សាកលវិទ្យាធិការ និងគណៈគ្រប់គ្រង នៃសាកលវិទ

PPIU បញ្ជូននិស្សិតទៅចូលរួមកម្មវិធី UBU Language & Cultu

PPIU បញ្ជូននិស្សិតពីររូបទៅចូលរួមកម្មវិធី UBU Language and Culture Camp 2017

នៅសាកលវិទ្យាល័យដៃគូ Ubon Ratchathani University (UBU) ប្រទេសថៃ 

ក្រោមការដឹកនាំរបស់លោកជំទាវ ទេព ក

កម្មវិធីផ្លាស់ប្តូរវប្បធម៌ និងភាសា

ដំណើរទស្សនកិច្ចសិក្សានៃនិស្សិតសាកលវិទ្យាល័យបានសម្តេចចាវប្រ៉ាយ៉ារ៉ាឆាផាត (BSRU) មកកាន់ សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) ក្នុងកម

សិក្សាសាលាស្តីពី“ ការអភិវឌ្ឍជាជីពស?

សិក្សាសាលាស្តីពី“ ការអភិវឌ្ឍជាជីពសម្រាប់អនាគតនិស្សិត ”

កាលពីថ្ងៃទី០៣ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០១៧ នៅសាលប្រជុំរបស់សាកលវិទ្យាល័យភ្នំព?

ពិធីចុះហត្ថលេខាលើអនុស្សរណៈ

 សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) និង វិជ្ជាស្ថាន Asian Institute of Technology (AIT) ចុះហត្ថលេខាលើអនុស្សរណៈយោគយល់គ្នា(MOU) ដើម្បីកិច្ចសហប្រតិបត្តិការ រវាងស

កម្មវិធីបោះជំរុំយុវជនអាស៊ាន ២០១៧

  PPIU បញ្ជូននិស្សិតប្រាំរូបទៅចូលរួមកម្មវិធី BSRU-ASEAN Youth Camp 2017 នៅសាកលវិទ្យាល័យដៃគូ BSRU ប្រទេសថៃចំនួន១០ថ្ងៃ។ក្រោមការដឹកនាំរបស់លោកជំទាវ ទេព កូល?

សេចក្តីជូនដំណឹង!

Link សម្រាប់ទាញយកឯកសារលម្អិត:

https://drive.google.com/file/d/1ww

សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ (PPIU) មានកិត្តិយសជម្រាបជូនប្អូនៗនិស្សិត

សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ(PPIU)មានកិត្តិយសជម្រាបជូនប្អូនៗនិស្សិតឆ្ន

សូមស្វាគមន៍ប្អូនៗក្នុងការវិលត្រឡប់មកចូលថ្នាក់រៀនវិញ!!

 

គណៈគ្រប់គ្រងនៃសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្ដរជាតិ (PPIU) មានកិត្តិយសដ៏ខ្ព

សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ PPIU និង វិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកម្ពុជា ITC បន្តអនុស្សរណៈយោគយល

ឯកឧត្តម បណ្ឌិត អ៊ុម រម្យណី នាយកវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកម្ពុជា (ITC) ន

DIES-NMT Cambodia 2019-2020

On 25-27 November 2019, DIES-NMT Cambodia, the project organized by CamEd Institute and Phnom Penh International University (PPIU)on Academic Deans: Roles, Challenges and Soluti

ពិធីប្រគល់សញ្ញាបត្រដល់និស្សិតជ័យលាភី

សាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ បានប្រគល់សញ្ញាបត្រដល់និស្សិតជ័យលាភីចំន

ទិវាបរិច្ចាគឈាមដោយស្ម័គ្រចិត្តនៅសាកលវិទ្យាធិការនៃសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិ PPIU

ទិវាបរិច្ចាគឈាមដោយស្ម័គ្រចិត្តនៅសាកលវិទ្យាល័យភ្នំពេញអន្តរជាតិប្រព្រ

សិក្ខាសាលាស្តីពី “គោលនយោបាយអភិវឌ្ឍន៍វិស័យពាណិជ្ជកម្មនៅកម្ពុជា”

        កាលពីថ្ងៃទី០២​ ខែ​សីហា ឆ្នាំ២០១៧ វេលាម៉ោង ០៨​ព្រឹក នៅសាលប្រជុ

ពិធីចែកសញ្ញាបត្រ

សេចក្តីជូនដំណឹងស្តីពីពិធីប្រគល់សញ្ញាបត្រជូននិសិ្សតជ័យលាភី !!

 សាក

Count Visitor

hit counter